Toneelkring Levet Scone Wilsele

Producties

Kuuroord Fontina (2008)


Verhaal:

Welkom in Kuuroord Fontina! In een jachtige tijd als deze, waarin stress een begrip is geworden, en niet meer weg te denken is, is onthaasting een must! Een stoombad? Een massage? Even doorbijten op de hometrainer? Nog zoveel andere, lekkere dingen!
Maar wat als je dit als prinses "incognito" moet beleven? Wat als je beroepshalve mee op dieet moet? Of wat als je vrouw per se wil kuren, maar dit niet alleen wil doen? Je moet het maar doen, de volgzame echtgenoot spelen. En... moest alles dan nog vlot verlopen!
Onbetaalde rekeningen eisen hun tol en hebben een weerslag op het personeel, de druk op het water en de spanning op het elektriciteitsnet. Men zou voor minder een moord plegen! Moord! Dat klinkt als muziek in de oren van onze spionne van dienst! Even de politie bellen... .
Een veelvoud van toestanden en gebeurtenissen opgeklopt en beleefd door onze personages. Genoeg stof om een intrigerende en plezante avond te bieden.
Laat je rustig meevoeren door "een dag uit het leven in kuuroord Fontina".

Acteurs:
Dwight Dauchy (Fons Verbist), Tine Lejeune (Tina Van Dijck), Jasmien Jossart (Nicole Perrier), Luc De Rick (Jacques Fondant), Dorien Merckx (Erika Lijnen), Jef Artois (Kees Kommer), Paul Verhaegen (Gerard Crucke), Kristien Scheers (Francine Verplancke), Marijke Dekens (Postbode en Inspecteur Van Eyken).

Regisseur:
Luc De Rick

Auteur:
Pol Anrys

Data:
21-22-28-29 november 2008