Toneelkring Levet Scone Wilsele

Producties

Happy Happy (2008)

Verhaal:
Happy Happy bestaat gelukkig gelukkig uit vijf verschillende verhaaltjes zodat, wanneer het ene verhaal u niet bevalt, u nog de kans krijgt bekoord te worden door een ander.

Er is het verhaal van het buitengewone herinnerings-vermogen van Jef en dat van de make-over van meneer Albert, het verhaal van de foie gras (pas op, de contente ganzen - foie gras) en dat van de twee zusjes waarvan er eentje de neiging heeft op de verkeerde jongen verliefd te worden. Als vijfde is er het verhaal van Robert en Hugo en hun koers op TV of beter het missen van hun koers op TV.

Happy Happy is gelukkig gelukkig geschreven met de bedoeling de toeschouwers met een happy happy gevoel naar huis of, liever nog, naar de “foyer” te sturen. Verwacht dus geen tragische, zwaarmoedige en soort-gelijke toestanden, die zijn voor een andere keer. .

Acteurs:

Jan Duerinck , Dorien Merckx , Frederick Deschuyter , Esther Artois , Eva Kennes , Katrien Minnen , Lore Steenwegen , Seppe Anrys , Frie Pardon , Roel Artois , Jannes Van Laer , Freya Roedolf , Fien Degrande , Jan Piette , Jef Artois , Julie Schreuer , Lotte Thijs , Paola Foulon , Tine Verlinden , Sandy Paquay

Regisseur:
Marie Goossens

Auteur:
Marie Goossens

Data:
22 , 23 , 29 februari en 1 maart 2008